Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر شما اهل پیاده‌روی در برف‌های سرد کوهستانی هستید، قطعاً به بوتی نیاز دارید که مناسب این کار باشند.به گزارش بلاغ، یک جفت کفش و یا بوت‌های زمستانی کمک می‌کنند که حتی در سرمای سخت زمستان، پاهایمان گرم بمانند. اگر قصد خرید بوت دارید، برای انتخاب بوت مناسب، این مقاله را به نقل از زندگی آنلاین بخوانید.

 

 

مد و عملکرد


پوشیدن کفش مناسب، معمولاً در ظاهر کلی افراد نقش بسیار مهمی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از خانم‌ها در روز‌های سرد زمستان، بوت می‌خرند و اکثر آن‌ها مطابق مد، بوت مورد نظرشان را تهیه می‌کنند.

اما هنگام خرید بوت زمستانی مانند هر محصول دیگر باید بدانید که بوت خود را برای چه منظوری خریداری می‌کنید و آب و هوای منطقه شما در فصل زمستان چگونه است.

مثلاً اگر در منطقه‌ای بسیار سرد و پر از برف زندگی می‌کنید، باید بوت‌هایی خریداری کنید که پاهایتان را کاملاً گرم نگهدارند

از طرفی اگر شما اهل پیاده‌روی در برف‌های سرد کوهستانی هستید، قطعاً به بوتی نیاز دارید که مناسب این کار باشند.

معمولاً بوت‌های سبک و کاملاً گرم، مناسب‌تان است. بدین ترتیب هنگام پیاده‌روی در برف، احساس خستگی نمی‌کنید و پاهایتان هم گرم می‌ماند

بوت‌های ساق بلند و ساق کوتاه


این دو مدل بوت، هریک مزایا و معایبی دارند. پرفایده‌ترین مزیت بوت‌های ساق بلند، حفاظت پا از روز‌های به شدت بارانی و همچنین پرف‌های عمیق است و در عین حال پاهایتان را تا ساق پا گرم و محفوظ نگه می‌دارند.

از طرفی بوت‌های ساق بلند مناسب پیاده روی در مسیر‌های برفی نیستند و پا‌ها را به شدت خسته می‌کنند. بوت‌های ساق کوتاه به دلیل اینکه با آن‌ها می‌توانید راحت‌تر راه بروید بسیار بهتر هستند؛ بنابراین اگر منطقه شما پر باران و برف نیست، بوت‌های ساق کوتاه مناسبتان هستند

برخی از بوت‌های ساق کوتاه را حتی می‌توان کوتاه‌تر کرد و ساق آن‌ها را در مواقعی که باران و برف کمی شدت می‌گیرد، بلندتر از قبل نمود
البته بهتر است بوت‌هایی انتخاب کنید که بتوانید دمپای شلوار را درون آن فرو برده تا از خیس شدن آن‌ها جلوگیری شود.

راحتی کفش و بوت


هنگام خرید بوت و کفش‌های زمستانی باید به راحتی و کارآیی آن نیز توجه کنید.

جنس بوت و کفش انتخابی‌تان باید به گونه‌ای باشد که پاهایتان وقتی در آن قرار می‌گیرد، گرم و راحت باشد. همچنین ضخامت و جنس ته کفش نیز باید با کیفیت باشد.

بوت‌های گرم و راحت معمولاً عایق‌های خوب و سبکی دارند که باعث می‌شوند بوت با وجود سبکی، بسیار گرم هم باشد.

در ضمن فراموش نکنید که جنس کفش و یا بوت خریداری شده باید از نوع ضد آب باشد


جنس بوت


بوت‌های از جنس جیر پس از مدتی استفاده، نیاز به بازسازی ویژگی‌های مربوط به ضدآب دارند، در حالی‌که بوت‌های لاستیکی تا پایان عمر محصول، ضدآب باقی می‌مانند.

همچنین بوت‌های با مچ خز مصنوعی نیز مقاوم در برابر آب هستند.

این بوت‌ها نه تنها درز‌های آن چنان بسته و محکم هستند که موجب گرم ماندن پا‌ها می‌شوند، بلکه جلوی نفوذ باران و برف به درون بوت را هم می‌گیرند


راحتی بوت


برخی از خانم‌ها موقع خرید کفش و بوت‌های زمستانی، راحتی را فدای سبک و مدل بوت می‌کنند.

اما یادتان باشد که روز‌های سرد زمستان، داشتن بوت و یا کفش زمستانی راحت، پیاده روی در سرما را نیز برایتان جذاب می‌کند.

البته بوت‌های بسیاری هستند که در عین راحتی، بسیار شیک و زیبا هستند. در هرحال به کیفیت بوت بیش از مدل آن اهمیت بدهید.

اندازه بوت


بعضی از بوت‌ها در قسمت کف و پنجه پا، باریک‌تر هستند، در حالی که برخی دیگر بسیار جادار هستند و کمی بزرگ به نظر می‌آیند.

همچنین داخل برخی از بوت‌ها کفی اضافی نیز قرار می‌گیرد؛ بنابراین ممکن است با وجود بزرگی کاملاً اندازه پایتان نباشند؛ بنابراین موقع خرید بوت مراقب باشید به گونه‌ای باشد که به پایتان فشار نیاورد و یا خیلی راحت و گشاد نباشد.

البته اگر بوتی انتخاب کنید که کمی جادارتر باشد، می‌توانید به راحتی جوراب‌های گرم و ضخیم بپوشید


بند‌های بوت


نوع بند‌های بوت روی اندازه آن تأثیر می‌گذارد و اگر می‌خواهید به راحتی بوت هایتان را پا کرده و یا درآورید، از بوت‌هایی بخرید که بند‌های بلند داشته باشند.

پوشیدن و درآوردن برخی از بوت‌های دارای بند‌های بسیار بلند و راحت برای باز و بسته کردن، بی دردسر هستند.

اما گاهی محکم بستن بند‌ها تا بالای پا بسیار سخت است.

هنگام خرید بوت بنددار، باید مراقب باشید که قسمت قوزک پا کاملاً در کفش راحت قرار بگیرد و زیاد گشاد و یا برعکس تنگ نباشد


وزن بوت


هنگام خرید بوت به موضوع دیگری که باید توجه کنید، وزن آن است.

تمام بوت‌های زمستانی معمولاً نسبت به کفش‌های معمولی، سنگین‌تر هستند، اما از نظر وزن با یکدیگر متفاوت‌اند.

باید بوتی را انتخاب کنید که بسیار سبک بوده و حتی اگر تمام روز هم آن را پوشیده باشید، احساس خستگی نکنید.


منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۱۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان روز اول (6+4 نکته درباره جامعه پذیری کارکنان در سازمان)

 عصر ایران / مدرسه کار و کسب ؛ دکتر مجید ایرانشاهی* -  در یادداشت های گذشته به بحث های مربوط به توافق حقوق و دستمزد، عقد قرارداد و سایر موارد پیش از همکاری پرداختیم.
حال بعد از اینکه افراد و سازمان با یکدیگر توافق کردند، می خواهیم وارد یکی از مهم ترین مقاطع زندگی فرد و سازمان یعنی مرحله ورود اولیه به محیط کار و جامعه پذیری سازمانی شویم.

این مرحله شباهت بسیار زیادی به صحبت های قبل از نامزدی دارد که می تواند زندگی آینده فرد را تعیین کند. این مفهوم فرآیندی است که با توجه به قابلیتهای، آن نیروی انسانی تمام عناصر اجتماعی- فرهنگی محیط سازمان خود را فرا می گیرد و درونی می سازد که خود را با محیط اجتماعی که باید در آن زیست کند، تطبیق دهد تا تنش های ناشی از تفاوت بین انتظارات کارکنان و واقعیت های شغلی و هزینه های مربوط به جذب استخدام و خسارت های مالی را کاهش دهد.

 پس برای این مرحله بهتر است نکاتی را مورد توجه قرار دهیم که بهتر است از سوی هم نیرو و هم سازمان مورد توجه قرار گیرد:


بخش اول) من به عنوان نیرو 1. خودتان باشید

سعی کنید به عنوان نیرو خود واقعی تان را به نمایش بگذارید، چرا که نقش بازی کردن عکس العمل های متفاوتی را از سوی سازمان برای شما خواهد داشت که قطعا طی همکاری بلند مدت شما از آن متضرر می گردید.

2. سوال هایتان را آماده کنید

طبیعی است شما به عنوان کسی که وارد یک محیط جدید می شوید سوالاتی را داشته باشید. این سوالات را یادداشت کنید و از مدیر منابع انسانی و مدیر واحد خود بپرسید.

3. استرس خود را مدیریت کنید

ورود به محیط های جدید استرس های خود را برای انسان به همراه دارد، برای همین بهتر است از قبل و براساس شناختی که از خود دارید مواردی برای کاهش استرس خود مثل آب خوردن، نفس عمیق یا هر نکته ای که می دانید را انجام دهید.

4. مشاهده گری دقیق کنید

در زمان ورود به محیط کار حسابی دقت کنید، به آدم ها، رفتارها، محیط کار و .... . شاید واقعا در جای اشتباهی قرار گرفته اید . البته با یکروز یا دو روز جمع بندی نکنید حداقل نیاز است یک هفته خوب در محیط  مشاهده گری کنید.

بخش دوم) سازمان

 وظایف سازمان در قبال نیرو اهمیت بالاتری را دارد. دلیل آن هم این است که ممکن است نیرو  به ویژه در لایه تخصصی بتواند سازمان جایگزین دیگری را بیابند و این یعنی در بازار عرضه نیروی انسانی کنونی، هزینه بالاتر و بیشتر!

1. گفت و گوی پیش از ورود

قبل از اینکه فرد را به واحد خود هدایت شود، واحد منابع انسانی حتما و حتما و با هدف پاسخ برخی سوالات و توضیحات پیرامون آیین نامه ها، قواعد، ساعات کاری، خطوط قرمز ، اهداف سازمان  یک گفت و گو با نیروی تازه وارد را داشته باشد. بی دلیل هم در این گفت و گو در باغ سبز به فرد نشان ندهید.

2. معرفی مدیر واحد

مدیر واحد را به طور کامل به فرد معرفی کنید و حتی برخی ویژگی های رفتاری و حساسیت های او را نیز به نیروی تازه وارد تا جاییکه قابل بیان در مرحله اول می باشد بیان کنید.

3. تجهیزات فرد را آماده کرده باشید

قبل از اینکه فرد (فارغ از جایگاه سازمانی) وارد سازمان شود، برای او تجهیزات مورد نیاز حتی اگر یک خودکار و کاغذ ساده است را آماده کنید. آدم ها در محل جدید به اندازه کافی سردرگم هستند که نخواهند دنبال رایانه، صندلی و غیره بگردند.

4. هدیه خوش آمدگویی

آدم ها عاشق هدیه هستند و بویژه از نوع شخصی سازی شده آن، برای ورود فرد جدید به سازمان هدیه ای هرچند کوچک ترتیب دهید.

5. در دسترس باشید 

برای پاسخ به سوالات احتمالی و شبهات ایجاد شده برای وی در واحد منابع انسانی حتما مدیر یا یک نفر در دسترس باشد. همیشه در سازمان افرادی وجود دارند که روایت نادرست یا ناقصی از سازمان را به افراد جدید ارائه می نمایند.

6.جلسه با مدیر و فرد تازه وارد

برای اینکه انطباق فرد با سازمان و فرایند جامعه پذیری به درستی شکل بگیرد جلساتی در پایان روز کاری با خود فرد یا مدیر وی داشته باشید. مقطع بعدی این جلسات می تواند سه روز یا پایان هفته اول و ماه اول باشد تا بتوانید فرد را اثر بخش تر و سازمان را هماهنگ تر نمایید.

القصه که روزهای اول پیش از شروع زندگی جدید را خیلی جدی بگیرید که دچار طلاق بی دلیل نشوید. افراد این روزها پر از دغدغه های متفاوت اند و معمولا کشش فشارهای جدید را ندارند و پیش از مواجه با آن سعی می کنند محیط را ترک نمایند.

____________________________________________
*دکتر مجید ایرانشاهی
نویسنده و مدرس مدرسه کار و کسب عصر ایران
دکترای مدیریت منابع انسانی 
مشاور مدیریت منابع انسانی
مدرس و پژوهشگر مدیریت منابع انسانی
قائم مقام و عضو هیئت مدیره مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی بهینه 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: چند می گیری کار کنی؟ / 10 نکته پیرامون مذاکره حقوق و دستمزد غیر از حقوق چی داری؟ (3+3 نکته درباره مزایا) سه مرحله کلیدی در مصاحبه شغلی

دیگر خبرها

  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»
  • فوتبالیستی که 90 دقیقه برای تراکتور دوید (عکس)
  • تشخیص زودهنگام بیماری‌های کبد را جدی بگیرید
  • ۸ نکته مهم برای تهیه یک زیتون پرورده گیلانی اصل + طرز تهیه
  • درخواست کیهان برای حمایت از «طرح نور»: با ۱۱۰ تماس بگیرید!
  • این ۴ نکته عمرتان را ۶ سال افزایش می‌دهد
  • تلاش ناموفق جود: تمرکز کین به هم نخورد! (عکس)
  • ۵ نکته مهم درباره برخورد دستگاه قضایی به دانه درشت ها
  • داستان روز اول (6+4 نکته درباره جامعه پذیری کارکنان در سازمان)
  • در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند